Najaar

Het najaar is begonnen en ook dit jaar is er weer genoeg te doen in de Streek. Ga de natuur in of bezoek de verschillende musea. Benieuwd wat er nog meer te doen is? Bekijk deze pagina voor de leukste uitjes en activiteiten!

Ga op pad met de kids

Plan een dag naar een prachtig natuurgebied, ga een dagje naar Duinrell en het Tikibad óf bezoek Corpus en maak een reis door de mens. 

Alle activiteiten

Unieke tips voor dit najaar

Wat ga jij doen dit najaar? Om je opgang te helpen zijn hier alvast drie verschillende uitjes. Ga met de familie op 26 oktober naar kasteel Duivenvoorde en maak tijdens de Halloween tocht nieuwe spookachtige vrienden. Opzoek naar een volwassenenavond? Ga dan met je partner of vrienden naar de masterclass whisky-tasting. Heb je meer interesse in cultuur en historie, ga dan naar de nieuwe tentoonstelling Byblos in het Rijksmuseum van Oudheden.

Bekijk alle activiteiten

Tijd voor gezelligheid met een hapje en een drankje!

Genieten van een hapje en een drankje? Lekker buiten zitten op het terras onder warmtelampen of zit je liever binnen? Er is keuze genoeg met de vele culinaire hotspots. 

Restaurants

Pak de agenda en plan een shopdag in!

Moet jij je nieuwe najaarsoutfit nog scoren? Neem een kijkje in de winkels van Katwijk, Wassenaar, Voorschoten, Oegstgeest, Leiderdorp of Leiden. In de streek is er keuze genoeg, met veel leuke en unieke winkels heb je jouw outfit zo bij elkaar.

Shoplocaties
Pieterskwartier winkelen Leiden.

Is een dagje in de Streek niet genoeg?

Boek een overnachting! Direct aan zee, in de natuur, midden in de stad of in één van de gezellige dorpskernen. Keuze genoeg!

Overnachtingen

Wat is er nog meer te doen?