Wil je een dagje weg met je trouwe viervoeter? Ook met de hond ben je van harte welkom bij veel restaurants, accommodaties en natuurgebieden! Waai uit op het strand, wandel door de natuurgebieden of door pittoreske straatjes. Op deze pagina vind je alle informatie voor een fijn verblijf. Ontdek de mooiste plekjes samen met je beste vriend! 

Waai uit op het strand in Katwijk

In Katwijk kun je heerlijk wandelen met de hond. Ga op avontuur over het strand of door de duinen en geniet van de mooie omgeving. Plof halverwege neer bij een strandtent, waar ook de hond wat te drinken krijgt. Er gelden verschillende richtlijnen voor het wandelen met de hond. 

Met de hond in Katwijk

Kom tot rust in Oegstgeest

In en rondom Oegstgeest zijn een aantal rustgevende parken en bossen waar je heerlijk kunt vertoeven met de hond. Wandel door het Leidse hout of bezoek het recreatiegebied de Klinkerbergerplas, waar honden kunnen zwemmen. Bekijk waar honden los mogen lopen. 

 

Alle losloopgebieden

Spelen in het zand of rennen door het bos in Wassenaar-Voorschoten?

In Wassenaar kun je zowel in het bos, over het strand als door de duinen wandelen met de hond. Bezoek Meijendel, het grootste aaneengesloten duingebied van Zuid-Holland. Ontdek wandelend de geheimen van de duinen rond de Wassenaarse Slag en Pan van Persijn. Ga ook eens naar het strand van Wassenaar-Voorschoten

Overnachten met de hond - Waar kun je terecht?

Bekijk dit ook eens!