Streek van Verrassingen

Van strand tot kleurrijke bloemenvelden, een historische stad en karakteristieke dorpen. Sla een keertje linksaf in plaats van rechts. Opeens ontdek je een fantastisch fietspad, dolleuke nieuwe winkeltjes of een terrasje op een paradijselijk plekje. Hoe is het mogelijk dat je hier nog nooit geweest bent? Wat een verrassing! Voel je thuis, je bent welkom in de Streek van Verrassingen!

Hier vind je de Streek van Verrassingen

Van strand, zee en duinen tot kleurrijke bloemenvelden, een historische stad en karakteristieke dorpen. In Zuid-Holland vind je de Streek van Verrassingen, met de plaatsen Leiden, Katwijk, Wassenaar, Voorschoten, Warmond en Oegstgeest. 

Bestemmingen
De Koornbrug in Leiden.

Tips voor de meivakantie!

Tijdens de meivakantie is er in de Streek genoeg te ontdekken! Van het avontuurlijke Duinrell, tot spectaculaire speurtochten en activiteiten. Bezoek tijdens Koningsdag feestelijke markten, doe mee met de kinderspelen of geniet van een Oranjefeestje. 

Natuurliefhebber? Laat je verrassen door de prachtige parken van Oegstgeest of bezoek de indrukwekkende natuurspeeltuin in Voorschoten. Op culinair gebied is er ook genoeg te ontdekken! Geniet op de mooiste plekken van wereldse gerechten, van de prachtige binnenstad van Leiden tot het strand in Wassenaar en Katwijk. 

Ontdek alle tips!

Inspiratie!

Boek een accommodatie