Wil je leuke tips ontvangen of heb je praktische vragen? Begin dan je vakantie of dagje uit bij een VVV punt. Hier kun je terecht voor al je vragen over activiteiten in de Streek van Verrassingen, maar ook voor leuke cadeautjes, boeken, routekaarten en plattegronden. Laat je verrassen en ga eropuit!

VVV Katwijk

Bezoek VVV Katwijk aan de Zwaaikom en maak een gezellig praatje met één van de gastvrije medewerkers. Je vindt hier vele folders, plattegronden, souvenirtjes en informatie over Katwijk en omgeving.

 

VVV Katwijk
Locatie VVV Katwijk op de kop van de Zwaaikom en Prins Hendrikkade.

VVV Leiden

VVV Leiden vind je op maar liefst twee locaties in de stad! Vanaf het station loop je langs de ruime winkel op weg naar het centrum. Hier is ook een Arriva punt gevestigd voor al je OV vragen.

In het historische centrum vind je de Young Rembrandt Studio. Naast dat je hier een mooie 7 minuten durende ‘video mapping’ over de jonge Rembrandt kunt ervaren is dit ook een VVV punt! 

VVV Leiden

VVV Voorschoten

In het hart van het historische centrum vind je in museum Voorschoten ook VVV Voorschoten. Hier kun je je laten informeren over wat er allemaal te doen is in de omgeving. De medewerkers zullen je dat uitgebreid vertellen, want of je nu een museum wil bezoeken of graag gaat wandelen of fietsen, de mogelijkheden zijn divers!

VVV Voorschoten

VVV Wassenaar

VVV Wassenaar vind je in de bibliotheek van Wassenaar, in hartje centrum. Of je nu op zoek bent naar de bekende of juist verrassende plekken, de medewerkers van de VVV kunnen het je vertellen! 

VVV Wassenaar

VVV Warmond

VVV Warmond is gevestigd in het voormalige 'gasketelgebouwtje' op de Gemeentehaven. Naast souvenirs, fietskaarten en wandelroutes, vind je hier ook dinercheques en losse kaarten voor Theater Het trefpunt te Warmond. 

VVV Warmond

Plan je bezoek - Tips en informatie