Wil je leuke tips ontvangen of heb je praktische vragen? Begin dan je vakantie of dagje uit bij een VVV punt. Hier kun je terecht voor al je vragen over activiteiten in de Streek van Verrassingen, maar ook voor leuke cadeautjes, boeken, routekaarten en plattegronden. Laat je verrassen en ga eropuit!

VVV Katwijk

Bezoek VVV Katwijk aan de Koningin Wilhelminastraat 14 en maak een gezellig praatje met een VVV medeweker. Je vindt hier vele folders, fiets- en wandelroutes, souvenirtjes en informatie over Katwijk en omgeving.

Tip! Je bent hier ook welkom voor een kopje koffie of borrel in Grand Café de Koningin

Lees meer
VVV Katwijk winkel.

VVV Leiden

VVV Leiden vind je op maar liefst twee locaties in de stad! Vanaf het station loop je langs de ruime winkel op weg naar het centrum. Hier is ook een Arriva punt gevestigd voor al je OV vragen.

In het historische centrum vind je de Young Rembrandt Studio. Naast dat je hier een mooie 7 minuten durende ‘video mapping’ over de jonge Rembrandt kunt ervaren is dit ook een VVV punt! 

Lees meer

VVV Voorschoten

In het hart van het historische centrum vind je in museum Voorschoten ook VVV Voorschoten. Hier kun je je laten informeren over wat er allemaal te doen is in de omgeving. De medewerkers zullen je dat uitgebreid vertellen, want of je nu een museum wil bezoeken of graag gaat wandelen of fietsen, de mogelijkheden zijn divers!

Lees meer

VVV Wassenaar

VVV Wassenaar vind je in de bibliotheek van Wassenaar, in hartje centrum. Of je nu op zoek bent naar de bekende of juist verrassende plekken, de medewerkers van de VVV kunnen het je vertellen! 

Lees meer

Plan je bezoek - Tips en informatie