De stranden van Wassenaar en Katwijk vormen samen een kilometerslange kuststrook met meer dan 20 paviljoens en 100 strandhuisjes. Achter het strand vind je prachtige beschermde duingebieden. Lekker wandelen of zonnen in de zomer, vind rust en ruimte en geniet aan zee!

Katwijk aan Zee

Een dagje naar het strand, wie wil dat nu niet? Parkeren in Katwijk kan direct aan zee, bijvoorbeeld onder het duin in parkeergarage Zeezijde.

Zin in een actieve middag? Neem dan een (Kite-) surfles of ga SUPpen op zee! Daarna kun je met een hapje en drankje genieten van de ondergaande zon bij één van de vele strandpaviljoens. En is één dagje aan zee niet genoeg? Huur dan een strandhuisje!

Lees meer

Wassenaarse Slag

De Wassenaarse Slag is de bekendste strandopgang van Wassenaar. Je kunt hier makkelijk je auto of fiets parkeren, middenin de duinen!

Zin in een fris drankje of lekker hapje? Onderweg naar het strand rijd je langs boutique hotel Duinoord, en op het strand vind je meerdere strandpaviljoens, hier is het altijd gezellig! En loop je iets verder naar links of rechts op het strand dan is het heerlijk rustig.

Lees meer
Sfeerfoto van het strand bij de Wassenaarse Slag.

Strandpaviljoens in de Streek!

Eropuit - Maak je dagje strand compleet