Zomervakantie

In de Streek van Verrassingen is er genoeg te beleven in de zomervakantie. Bezoek de verschillende musea in de Streek of kom opkikkeren in Duinrell. Klim en klauter in speeltuinen of leer surfen. Met deze uitjes en activiteiten kom jij je zomervakantie wel rond! 

Opkikkeren in Duinrell

Bij attractiepark Duinrell is er genoeg te beleven voor jong én oud. Met maar liefst 40 stoere attracties heb jij genoeg keuze. Ga je voor snelheid of houd je toch liever van kalmere attracties? 

Na het attractiepark nog niet uitgespeeld? Bezoek dan het Tikibad dat met zijn 21 unieke glijbanen het grootste waterpark van de Benelux is. Hoog, snel, tollend, met bochten, in het donker én met banden. De glijbanen zijn voor de hele familie! 

Lees meer

Doe kennis op!

Maak een spectaculaire 'reis door de mens' in CORPUS of neem een ritje in de oude Stoomtrein Katwijk Leiden. Vind je weg uit het stalen doolhof in Museum Voorlinden of kom oog in oog te staan met T.rex Trix in Naturalis.  

Klimmen en klauteren

Ontdek deze zomer een van de vele speeltuinen in de Streek. Bezoek Natuurspeeltuin Voorschoten met maar liefst vijf speelwerelden. Van een speelbos waar je kunt slingeren aan bomen tot een boomgaard waar je zelf fruit kunt plukken en relaxen in een hangmat. Of ga eens langs een supertoffe wetenschapelijke speeltuin. Bij Waterland Boerhaave ontdek je de eigenschappen van water helemaal zelf! 

Zin in een dagje aan zee? Bezoek dan de verschillende speeltuinen die Katwijk te bieden heeft óf breng een bezoekje aan één van de 58 speeltuinen in Wassenaar

Bekijk dit ook eens!

  • UITagenda

  • Kids

  • Overnachten

    B&B Steeds aan Zee Katwijk